Nejnovější recenze ze sekce Ostatní stavebnice
- Kdo si hraje, nezlobí
Je to skvělá stavebnice pro děti.
- Levnější než na jiných stránkách
- Výborná komunikace
Doporučuji tento shop velký výběr a super ceny oproti jiným obchodům a kvalita je stejná
- kvalitní materiál, vydrží téměř vše
- pěkné,vnučka spokojená
- Dá se dokupovat do nekonečna .
Super stavebnice doporučuji.
Výhodu
dobrý produkt.
Krásná klíčenka.
- Hezké Balení vč. pytle na uskladnění stavebnice
- poměr počtu dílkůa variací
- Krásně Zpracované
- Takakorád silné magnety hezky drží a při tom ne moc silně
- Pro někoho možná málo dílů
Krásná magnetická stavebnice. Má krásně barevnevé plasty akorád silné magnety. Díky tomu stavebnice u sebe krásně drží, ale neodpadává. Stavebnice přijde v hezkém balení. Ve stavebnici je navíc i šikovný pytlík na pozdější uložení stavebnice. Ač pro někoho může stavebnice mít málo dílků tak je dostatečně variabilní. Stavebnici si děti porádně užijí nezbývá než doporučit
- Kvalitní zpracování: Plastové dílky jsou odolné a pevné, obrázky jsou součástí materiálu, což zvyšuje jejich životnost.
- Praktické balení: Hezký design balení a přiložený pytlík na uskladnění usnadňují manipulaci a udržení pořádku.
- Všestranné využití: Díky různým tvarům a barevným kombinacím mohou děti stavět nejrůznější stavby a modely, což podporuje jejich kreativitu.
- Jednoduché spojování: Magnety drží dílky pevně pohromadě, což umožňuje dětem snadno vytvářet složitější konstrukce.
- Vzdělávací hodnoty: Stavebnice podporuje rozvoj jemné motoriky, prostorové představivosti, logického myšlení a kreativního vyjádření.
- Vhodná pro všechny věkové kategorie: Stavebnice zaujme jak malé děti, tak i starší, kteří si mohou vytvářet složitější modely.
- žádné zápory neexistují
Naše děti milují svou magnetickou stavebnici Mideer! Díky ní se učí rozpoznávat barvy, tvary, rozvíjejí jemnou motoriku a prostorovou představivost. Kvalitní materiály a silné magnety zaručují, že jim stavebnice vydrží dlouho. Praktický pytlík na uskladnění je skvělým bonusem. Pokud chcete podpořit rozvoj svého dítěte zábavnou formou, Mideer je skvělá investice.
- kvalitní a barevné provedení
- magnety jsou dostatečně silné
- Rozvíjí kreativitu, jemnou motoriku
- balení by mohlo obsahovat více dílků
Už od prvního pohledu zaujme krásnými, živými barvami a kvalitním provedením. Každý dílek je snadno uchopitelný a díky magnetům se jednoduše spojuje. Stavebnice motivuje naše děti k tvořivému hraní, které je zároveň zábavné i přínosné. Baví se u ní moje čtyřletá, ale i šestiletá dcera, která se ve svých stavitelských dovednostech neustále zlepšuje. Někdy stavíme celá rodina, tak si alespoň užijeme čas spolu. Nejvíc se u nás staví domečky, zámky nebo obytné maringotky plné zvířátek a malých panenek. Holky se tím zabaví klidně celé dopoledne. Proto vřele doporučuji.
- Super hračka
Doporučuji, viz výše
- Snadné použití.
- Různé možnosti použití.
- Menší počet dílků.
Stavenici jsme pořídili pro syna, 4 roky, ale ke hře se rád přidává i mladší sourozenec, 1 rok. Starší syn že stavebnice nejradši staví silnice a garáže, při hře zapojuje autíčka a dílky z jiných magnetických stavebnic. Tuto sadu je dobré doplnit dalšími sadami či jinými stavebnicemi, protože sama o sobě má menší počet dílků.
- Design
- Nápad provedení
- Tuhý jeřáb
Stavební rozšíření magneticke stavebnice je super spestreni stávajících, co maji děti doma. Je super, že jsou součástí i dílky tvořící silnici, jen ten podvozek na ni moc poměrové nesedí. Super jsou panáčci a dílek s jeřábem, škoda jen, že je jeřáb v ohybu tužší, při hraní se autíčko rozpadá. Stavebnice se dobře kombinuje s ostatními.
- Silné magnety
- Flexibilita postaviček
- Stavební idea kostek
- Jednolitý kus bez výstupků
- Nenašli jsme
Stavebnice se velice líbí. Stavaři jsou dobrým nápadem. Nejvíce zábavy jsme si užili s pojízdným základem "autem" a jeřábem. Z přiloženého návodu jsme zkusili asi 15 variant z nabízených asi 20ti. Zbytek jsme vymýšleli a kombinovali sami.
Líbí se nám potisky kostek, ať už jako výtah, nebo přikázaný směr, dává to stavení nový rozměr. Barvy jsou pěkné. Velice oceňuji silné magnety, kdy stavebnice drží a nerozpadá se. Rovněž příjemné je zpracování postaviček a jejich flexibilita končetin. Dalším plusem jsou jednolité kostky, bez zbytečných výstupků, dají se tak použít všechny jako "silnice" pro jeřáb a ten se díky tomu nezasekává.
Bez problémů se stavebnice dá kombinovat s jinými stavebnicemi.
- pěkná skládačka
- lze stavět 2D i 3D
- rozvíjí kreativitu
- podporuje jemnou motoriku
- vzdělává
Hračka je nádherně, precizně zabalená. Už při prvním pohledu vypadá velmi luxusně. Při unboxingu to bylo samé wow!
A teď k obsahu - stavebnici. Magnety skvěle drží. Obrovskou výhodou je, že jsou zalité uvnitř jednotlivých dílků, takže nehrozí, že by vypadly. Překvapilo mě, že i panáčci mají v nožkách magnety - toto jsme se synem objevili ale až po nějaké době.
Syna nyní nejoblíbenější hračka. Pokaždé si díky velkým možnostem variability vymyslí jiný příběh, jinou formu hry a tím ho ani po několika dnech skoro celodenního hraní doposud neomrzela. Už teď je jasné, že budeme muset přikoupit větší sadu.
Stavebnice rozvíjí představivost, kreativitu, zručnost a občas i trpělivost, když se “potkají” stejné magnety, které se odpuzují, což je na druhou stranu vzdělávací. Lze stavět 3D stavby, ale i třeba jen 2D obrazce, takže si s ní vyhrají i menší děti.
Velkou výhodou je i vak, který je součástí balení a slouží na uskladnění stavebnice. U nás se dílky do vaku ještě nedostaly, jelikož jsou denně hrané. Za mě naprostá jednička mezi stavebnicemi. A ta hra barev při nasvícení ... dokonalost v jedné hračce.
- Zábava na cely den
- Nic jsme nenasli
Naše dcery jsou ze stavebnice moc spokojene, rozšířili jsme naší stávající. U této se da stavět i silnice. Stavíme kytičky, budovy, auta... Její zpracování moc dobré, je z pevného materiálu. Tudíž je lepší, než její konkurence. Ale dá se sní kombinovat.
Zobrazuji 61 - 80 ze 500 recenzí « Předchozí 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Další »